بازدید اعضای آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC) در تاریخ ۲۱ خرداد سال ۹۸

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۸۵۲۱ News
تعداد بازدید:۹۵۰
به دعوت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، اعضای آژانس بین المللی تحقیقات سرطانIARC از مرکز تحقیقات بیماری های گوارش دانشگاه، بازدید کردند.

به دعوت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، اعضای آژانس بین المللی تحقیقات سرطانIARC  از مرکز تحقیقات بیماری های گوارش دانشگاه، بازدید کردند. در این بازدید که با همراهی دکتر شهاب بهلولی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر فرهاد پورفرضی رییس مرکز تحقیقات بیماری های گوارش و دکتر سقا مدیر تحقیقات و فناوری دانشگاه و با حضور اعضای گروه پیشگیری و اجراء آژانس بین المللی تحقیقات سرطان، پرفسور Herrero رییس گروه، دکتر PARK دانشمند و دکتر KNAZE دستیار پروژه گروه انجام شد، نحوه اجرای پروژه مشترک به تیم بازدید کننده معرفی و زیرساخت های موجود بررسی شد. با توجه به کیفیت بالای اجرای پروژه، اعضای IARC اظهار تمایل کردند تا نسبت به اجرا پروژه های مشترک بیشتر و همکاری های علمی و پژوهشی اقدام نمایند.